Η ΚΡΕΜΑ:
250 ml γάλα πλήρες 
125 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ σιμιγδάλι ψιλό
120 γρ ζάχαρη
50 γρ βούτυρο κλαριφιέ  (διαυγές βούτυρο)
4 αυγά
1,5 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας η άλλο άρωμα βανίλιας
1 πορτοκάλι ακέρωτο
1 λεμόνι ακέρωτο 
1 κ.γ. κοφτό μαστίχα Χίου 
ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
750 γρ ζάχαρη
650 ml νερό 
2 κάψουλες βανίλιας 
1/2  λεμόνι 
1 κ.γ   ανθόνερο 
ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ 10 φύλλα κρούστας 200 γρ λιωμένο βούτυρο κλαριφιέ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ 10 φύλλα κρούστας 200 γρ λιωμένο βούτυρο κλαριφιέ
 πηγή:


0 Σχόλια