Ticker

7/recent/ticker-posts

Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν γι’ αυτό που τους έκανα»

 Ο Μίλτος Τεντόγλου παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι, πλησιάζουν και ο Μίλτος Τεντόγλου έχει έναν στόχο: Να διατηρήσει τον τίτλο του Ολυμπιονίκη στο μήκος, που κατέκτησε στο Τόκιο.

Βέβαια, το έργο του κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, με τον ίδιο να το τονίζει αυτό στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στους Τζαμαϊκανούς, οι οποίοι θα θέλουν να πάρουν την… εκδίκηση τους για ό,τι συνέβη πέρυσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τεντόγλου:

«Όλοι έχουν τη δίψα αυτή, ειδικά οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν φέτος, γιατί πέρυσι και σε άλλους αγώνες, πάντα ήταν πρώτος ένας Τζαμαϊκανός και πήγαινα εγώ στην τελευταία προσπάθεια και κέρδιζα, τους το έκανα σε τρεις αγώνες σερί, είναι ενοχλητικό να χάνεις στην τελευταία προσπάθεια, το έχω ζήσει κι εγώ.

Ο πιο έτοιμος κερδίζει πάντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όχι ο καλύτερος, αλλά αυτός που έχει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν πήγα για να κερδίσω στο Τόκιο, έβλεπα τους αντιπάλους μου που ήταν πολύ δυνατοί, εγώ πήγα για μετάλλιο, αλλά μου βγήκε εκείνη την ημέρα και νίκησα. Και τώρα θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι, την πρώτη θέση ποτέ δεν την ξέρεις, ειδικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για το ότι ποτέ δεν χαμογελάει μετά τους αγώνες: «Δεν μου αρέσει να είμαι για τα δύσκολα, προτιμώ να πηγαίνω στο πρώτο άλμα να κάνω κάτι καλό και να λέω κερδίσαμε από τώρα και να μην έχεις την πίεση.Στους αγώνες στο Τόκιο και στη Βουδαπέστη ήμουν στην τσίτα για μία ώρα. Μετά για πολλές ώρες μετά τον αγώνα είμαι σαν πεθαμένος, γι’ αυτό δεν χαμογελάω, δεν έχω ενέργεια ούτε να χαρώ, όλες οι αισθήσεις μου είναι πεθαμένες».

sportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια