Ticker

7/recent/ticker-posts

Δήμος Βοΐου: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

 

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων στους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ για το σχολικό έτος 2024-2025 θα υποβάλλονται από 13 Μαΐου 2024 έως και 31 Μαΐου 2024.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
1. Αίτηση με στοιχεία και των δύο γονέων όπως αναγράφονται στην ταυτότητα ή στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (χορηγείται από τον παιδικό σταθμό). Να αναγράφεται πάνω στην αίτηση ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ και των δύο γονέων.
2. Έντυπο απόδοσης ΑΜΚΑ νηπίου.
3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή άδεια παραμονής και των δύο γονέων.
4. Αντίγραφα των εκκαθαριστικών σημειωμάτων οικονομικού έτους 2024 (που αφορά εισοδήματα του 2023) και των δύο γονέων.
5. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
6. Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.
7. Βεβαίωση ιατρού του Δημοσίου ή ασφαλιστικού οργανισμού για την καλή σωματική – πνευματική υγεία του παιδιού και ότι έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια. Επίσης πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης (mantoux).
8. Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων, εκτός των προηγουμένων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα καθώς επίσης και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης νόμιμα μεταφρασμένο.
9. Εάν οι γονείς ανήκουν σε κάποια ειδική περίπτωση (άγαμος γονέας, πολύτεκνοι, κλπ) προσκομίζεται ανάλογο δικαιολογητικό που πιστοποιεί την κατάσταση αυτή.
Για την επανεγγραφή των νηπίων απαιτείται αίτηση επανεγγραφής με τα ίδια δικαιολογητικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια