Κυκλοφόρησε το βίντεο όπου παρουσιάζεται η αξιοποίηση υποπροϊόντων της βιομηχανίας παραγωγής χυμών (πορτοκάλι) για την παραγωγή βελτιωμένων συστατικών ζωοτροφών για μικρά μηρυκαστικά (πρόβατα) στο οποίο συμμετέχει και η Σχολή Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα. Η μελέτη πραγματοποιείται στην Ελλάδα και παρουσιάζεται η μετατροπή της πρώτης ύλης (φλούδες πορτοκάλι) σε ζωοτροφή, η ενσωμάτωση της στο σιτηρέσιο, η μέτρηση της γαλακτοπαραγωγής και τέλος η παρασκευή γιαουρτιών και ο έλεγχος των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους.
- Home-icon
- mega menu
- ΒΟΙΟ
- _ΑΝΩ ΒΟΙΟ
- __Δ.Ε. Νεαπόλεως
- __Δ.Ε. Τσοτυλίου
- __Πεντάλοφος
- _ΚΑΤΩ ΒΟΙΟ
- __Δ.Ε Σιάτιστας
- __Δ.Ε. Ασκίου
- _Δελτία τύπου
- ΔΡΑΣΕΙΣ
- _Δραστηριότητες
- _Αγροτικά
- _Σχολικά
- _Εκκλησιαστικά
- ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
- _Οδοιπορικά
- _Βίντεο-Φώτο
- _Voio Focus
- ΠΑΡΑΔΟΣΗ
- _Ήθη & Έθιμα
- _Λαογραφία
- Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
- ΚΟΣΜΟΣ
- _World
- _Κοινωνικά
- _Τεχνολογία
- _Υγεία & διατροφή
- _Συνταγές-Μαγειρική
- ΚΑΙΡΟΣ
- Εργασια
- Επικοινωνία
0 Σχόλια