Ticker

7/recent/ticker-posts

Ιππική Παρέα "Λεβεντόπαιδα" | Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024

 Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας, πραγματοποίησε η Ιππική Παρέα "Λεβεντόπαιδα" το Σάββατο το βράδυ 17|2|24 στην Καντίνα "Λαζόλε!" 

 

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο (φίλοι και μέλη της Ιππική παρέας,) με καλό φαγητό και διάθεση που περίσσευε όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στα πλάνα που εξασφαλίσαμε για εσάς στο παρακάτω βίντεο, άλλωστε η Ιππική Παρέα "Λεβεντόπαιδα" φημίζονται και ξεχωρίζουν για την καλοκαρδία και την ζεστή φιλοξενία τους όπως και ο "χαβαλές" με την καλή διάθεση, είναι όλα αυτά τα συστατικά που κάνουν όλους τους παρευρισκόμενους να περνούν ωραία και το σίγουρο είναι ότι τέλος φεύγοντας από μια τέτοια εκδήλωση με όμορφες στιγμές που μένουν αξέχαστες και θέλεις να τις ζεις!

Δείτε το Βίντεο εδώ! 

Φωτογραφίες



Ο τυχερός της Βραδιάς που κέρδισε το Φλουρί της Πίτας που συνοδευόταν με το Δώρο ένα χαλινό από το PetShop Μπόντα Θ. ο Αποστόλης Γκουτζιαμάνης!

Το κανάλι μας VoioVoice.gr ευχαριστεί για την φιλοξενία και ευχόμαστε στους καβαλάρηδες της Ιππικής παρέας "Λεβεντόπαιδα" καλή και ευλογημένη Χρονιά με υγεία, τόσο στους Ιππείς όσο και στις Οικογένειές τους!

Χορηγός Επικοινωνίας: www.voiovoice.gr

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια