
Αφράτα τηγανόψωμα για κολατσιό με την αυθεντική συνταγή του Παναγιώτη Παπαδάκη για κολατσιό αλλά και για τα τραπέζια μας.
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 380 γραμμάρια
- ξερή μαγιά 9 γραμμάρια
- Γάλα φρέσκο 250 γραμμάρια
- ζαχαρη 1/2 κουταλιά της σούπας
- αλατι 1/2 κουταλιά της σούπας
- ηλιέλαιο 1 κουταλιά της σούπας
Υλικά
- ελαιολαδο Μπόλικο
Για το τηγάνισμα
Τα τηγανόψωμα στην Ελλάδα τα τρώμε πολύ συχνά. Τα απολαμβάνουμε γεμισμένα με φέτα και τα τρώμε τόσο για κολατσιό μέσα στην μέρα όσο και σαν ορεκτικό σε τραπέζια με κρεατικά, είτε σούβλας, είτε ψησταριάς είτε και φούρνου.
Ο Παναγιώτης Παπαδάκης μοιράζεται σήμερα μαζί μας την δική του συνταγή για τηγανόψωμα με σίγουρη επιτυχία, απλά υλικά και φυσικά αλάνθαστο αποτέλεσμα. Εμείς τα έχουμε δοκιμάσει κι εσείς πρέπει να το κάνετε σύντομα.
0 Σχόλια