Ticker

7/recent/ticker-posts

Αφράτα τηγανόψωμα για κολατσιό

συνταγή-για-τηγανόψωμα-

Αφράτα τηγανόψωμα για κολατσιό με την αυθεντική συνταγή του Παναγιώτη Παπαδάκη για κολατσιό αλλά και για τα τραπέζια μας.

Τα τηγανόψωμα στην Ελλάδα τα τρώμε πολύ συχνά. Τα απολαμβάνουμε γεμισμένα με φέτα και τα τρώμε τόσο για κολατσιό μέσα στην μέρα όσο και σαν ορεκτικό σε τραπέζια με κρεατικά, είτε σούβλας, είτε ψησταριάς είτε και φούρνου.

Αφράτα τηγανόψωμα για κολατσιό 

Ο Παναγιώτης Παπαδάκης μοιράζεται σήμερα μαζί μας την δική του συνταγή για τηγανόψωμα με σίγουρη επιτυχία, απλά υλικά και φυσικά αλάνθαστο αποτέλεσμα. Εμείς τα έχουμε δοκιμάσει κι εσείς πρέπει να το κάνετε σύντομα.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα αφράτα τηγανόψωμα για κολατσιό


 ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια