Ticker

7/recent/ticker-posts

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει τους αληθινούς σας φόβους

Αυτό το τεστ προσωπικότητας έχει γίνει viral στα social media τις τελευταίες ημέρες. Ο χρήστης στο TikTok @psychologylove100 ανέβασε το συγκεκριμένο τεστ υποστηρίζοντας ότι αυτό που θα δείτε πρώτα αποκαλύπτει τους αληθινούς σας φόβους, αυτούς που ίσως αρνείστε να παραδεχθείτε.

Το τελευταίο brainteaser ωθεί τους TikTokers να αμφισβητήσουν την αντίληψή τους με μερικές συγκλονιστικές εικόνες.

Τι βλέπετε στη φωτογραφία;

«Τι σε επηρεάζει περισσότερο;» ρωτά ο TikToker στην αρχή του κλιπ, «Αν είδες για πρώτη φορά το τρωκτικό, τότε φοβάσαι περισσότερο την ταπείνωση και τη γελοιοποίηση».

Αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται τον οίκτο και την κοροϊδία πάνω από όλα, καθώς αισθάνονται ότι αυτά τα συναισθήματα τους κλέβουν την εμπιστοσύνη και την αξία τους ως ανθρώπινα όντα. «Προσπαθείς πάντα να είσαι ανεξάρτητος και αυτοδύναμος», συνέχισε ο TikToker. «Η ιδέα να ζητάς βοήθεια από κάποιον και να εξαρτάσαι από αυτόν είναι εξαιρετικά δύσκολη για σένα».

Ως αποτέλεσμα, αυτοί οι άνθρωποι συχνά αισθάνονται την ανάγκη να ασκήσουν πλήρη έλεγχο στη ζωή τους και σπάνια θα πέσουν κάτω από την επιρροή κάποιου άλλου. «Είσαι πολύ αφοσιωμένος στην προσωπική σου ανάπτυξη και βάζεις πολλή ενέργεια σε αυτήν», σημείωσε ο @psychologylove100.

Επιπλέον, αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να αναλάβουν την ευθύνη σε ένα εργασιακό περιβάλλον και να απολαμβάνουν να επενδύουν τον χρόνο τους για να κάνουν κάθε εργασία πραγματικότητα.

Είδες πρώτα τον άνδρα στη φωτογραφία;

Εν τω μεταξύ, όσοι είδαν πρώτα το πρόσωπο στο προφίλ, έχουν τη μοναξιά ως τον μεγαλύτερο φόβο τους και συχνά νιώθουν την ανάγκη να περιτριγυρίζονται από αγαπημένα πρόσωπα.

«Χωρίς αυτά, νιώθεις το έδαφος να θρυμματίζεται κάτω από τα πόδια σου», εξήγησε ο TikToker. «Μεταχειρίζεσαι τους άλλους ως ένα είδος ασφάλειας. Αν και αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να τα καταφέρουν μια χαρά χωρίς άλλους, προτιμούν να γνωρίζουν ότι έχουν κάποιον στον οποίο να βασίζονται όταν τους χρειάζονται. Όταν είσαι μόνος, παραλύεις από τον φόβο», σημείωσε ο @psychologylove100.

Η ανάλυση φάνηκε να έχει μεγάλη απήχηση στους θεατές.

Δείτε το βίντεο από το TikTok

Πηγή: FOXreport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια