Ticker

7/recent/ticker-posts

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Αθανασίου, ορκίστηκε ο εκ νέου Δήμαρχος κ. Ζευκλης και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου! [Φώτο-βίντεο]

“Καλή και παραγωγική θητεία”, ευχήθηκαν στον επανεκλεγμένο Δήμαρχο Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή και στα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου όσοι παραβρέθηκαν στην τελετή Ορκωμοσίας, που πραγματοποιήθηκε την 2η μέρα των Χριστουγέννων 26/12 /23 στο κατάμεστο πολιτιστικό κέντρο "Άρης & Λίλιαν Βουδούρη" στις 12:00, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Αθανασίου, ο γραμματέας της διευρυμένης Περιφέρειας Ηπείρου & Δυτικής Μακεδονίας κ. Λιάπης, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλοι τοπικοί φορείς.
Βίντεο..
 
 
Ευλογώντας το νέο Δημοτικό Συμβούλιο ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καρποφόρα και δημιουργική θητεία με χρήσιμες αποφάσεις για τον τόπο, μέσα από μια αγαστή συνεργασία όλων των μελών. Εμφανώς συγκινημένος ο επανεκλεγείς Δήμαρχος κ. Χρήστος Ζευκλής, πλαισιωμένος από παλιούς και νέους συνεργάτες, ευχαρίστησε τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν για δεύτερη συνεχή φορά Δήμαρχο Βοΐου, υποσχόμενος με κοινή δουλειά όλοι μαζί ως Δημοτική αρχή, να κάνουν ότι καλύτερο για τον τόπο, το Βόϊο και του Δημότες!

 
 
 
Από την πλευρά του και ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καραμπατζιάς που πήρε το λόγο, τόνισε ότι θα είναι παρόν και σύμμαχος σε ότι καλό γίνεται για τον Δήμο και τους πολίτες αλλά θα είναι επίσης παρόν για να αναδείξει τις όποιες παθογένειες ή αστοχίες προκύψουν.   


 









































































































Διονύσης Μπόσιακας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια