Ticker

7/recent/ticker-posts

Πραγματοποιήθηκε η Σχολή Γονέων με θέμα: Το φιλότιμο μέσα στην οικογένεια – Η αιμοδοσία ως πράξη φιλοτιμίας

 

Την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης, πραγματοποιήθηκε Σύναξη με θέμα: «Το φιλότιμο μέσα στην οικογένεια – Η αιμοδοσία ως πράξη φιλοτιμίας», στην αίθουσα ”Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου” του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου πόλεως Σιατίστης.

Η Σύναξη αυτή έγινε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας με ομιλητές τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, τον πάτερ Προκόπιο Διδιλή, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σιατίστης, την Σιαφαρίκα Ιωάννα νοσηλεύτρια του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γρεβενών, την Τζίλια Μαριανίνα ψυχολόγο και την Τζώνου Ζωή μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι και να υιοθετήσουν την κουλτούρα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Αθανάσιο και τον πάτερ Προκόπιο που δέχθηκαν με μεγάλη χαρά να πραγματοποιηθεί η σύναξη για την αξία του εθελοντισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια