Ticker

7/recent/ticker-posts

Έχω την ανάγκη, από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν σε όλη την Π.Ε. Κοζάνης. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό μου σε αυτή την μάχη, όλο αυτό το διάστημα.
Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι τίποτα δεν πάει χαμένο από αυτή την προσπάθεια και πάνω από όλα ότι βρήκαμε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έναν φίλο και ένα σύμμαχο. Μπορεί να μην έχω φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά θα παλέψω έξω από αυτό, για την δικαιοσύνη, τις άξιες και το καλό των συμπολιτών. Έχω μάθει να μάχομαι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στο κλείσιμο λοιπόν της προεκλογικής περιόδου νιώθω ήδη κερδισμένος.
Χωρίς κομματική στήριξη και κόντρα σε μεγάλα συμφέροντα καταφέραμε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα. Δε μένει παρά να ευχαριστήσω τους πολίτες, εκείνους που παρά το θολό εκλογικό τοπίο λειτούργησαν με κριτήρια αυτοδιοικητικά και με εμπιστεύτηκαν.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου, ας συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με πολιτικό πολιτισμό, ήθος και συνεργατικό πνεύμα.
Η Δυτική Μακεδονία μας χρειάζεται όλους.
Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Την Κυριακή στηρίζουμε την Πορεία Δημιουργίας και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη. Ο αγώνας συνεχίζετε, ξεκάθαρα με Γιώργος Κασαπίδης - «Πορεία Δημιουργίας» .

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Στρακαλής
Μαθηματικός-Οικονομολόγος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια