Ticker

7/recent/ticker-posts

Το βιβλίο «Η Δώρα και το δώρο της αιμοδοσίας» μοιράστηκε από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σιάτιστας στα παιδιά των Δημοτικών σχολείων της Σιάτιστας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων πρόσφερε σε όλα τα παιδιά του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας, το βιβλίο της βιοπαθολόγου – συγγραφέα Δέσποινας Ανταράκη «Η Δώρα και το δώρο της Αιμοδοσίας», με την  ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Παπαγεωργίου.

 

Τα παιδιά ενημερωθήκανε από τον Σύλλογο για την ανάγκη της εθελοντικής προσφοράς αίματος και με μεγάλο ενθουσιασμό παραλάβανε το βιβλίο.  

 

Σκοπός του Συλλόγου, με την δράση του αυτή, είναι να διαμορφώσει Αιμοδοσιακή συνείδηση, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο της Σιάτιστας (νέους σε ηλικία κυρίως) και όχι μόνο, για τις αξίες του εθελοντισμού.

Βαθιά πεποίθηση του συλλόγου είναι ότι όλα ξεκινούν από την παιδεία.

Αντίτυπα του βιβλίου προσφέρθηκαν στη Βιβλιοθήκη των Δημοτικών Σχολείων Σιάτιστας και των Νηπιαγωγείων (1ου, 2ου, 3ου & 4ου) με σκοπό οι εκπαιδευτικοί να έχουν την δυνατότητα να υλοποιήσουν δράσεις για την εθελοντική αιμοδοσία.

 

Όπως και στην Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας “Μανούσεια”.

Το ΔΣ του Συλλλόγου εθeλοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ¨ο Άγιος Παντελεήμων¨ ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Παπαγεωργίου για την ευγενή προσφορά των βιβλίων και για την αγαστή συνεργασία και υποστήριξή του στο έργο του Συλλόγου.

Επίσης τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για την θερμή υποδοχή.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσιοποίηση της δράσης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας

Ζωή Τζώνου

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια