Υλικά :
μισό πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι
15 ντοματίνια
1/2 φλ. λευκό κρασί
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κλαδακι φρέσκια ρίγανη
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.Παράλληλα σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο, προσθέτετε το σκόρδο και αφήνετε να ζεσταθεί.
Προσθέτετε τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνετε και τα αφήνετε σε μέτρια φωτιά για 5'-7'.
Σβήνετε με το κρασί.
Προσθέτετε τα βρασμένα μακαρόνια με λίγο από το ζουμί τους.Ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε με τη φρέσκια ρίγανη και λίγη παρμεζάνα.
Bon Appétit
0 Σχόλια