Ticker

6/recent/ticker-posts

Παναγιώτα Σφενδώνη I Δύναμη Επανεκκίνησης

 

Είμαι η Παναγιώτα Σφενδώνη, κόρη του Βασίλειου Σφενδώνη (Καψαλιά) γουνεμπόρου και της νοσηλεύτριας Αικατερίνης Παντέλογλου - Σφενδώνη.

Από τους γονείς μου διδάχθηκα τις αξίες της ζωής, να έχω ήθος, θάρρος, ενσυναίσθηση, ακεραιότητα και αγάπη για τον τόπο μου, δίνοντάς μου τα εφόδια να συμβάλλω κι εγώ στην ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας. Βάζοντας ο καθένας από το δικό του μετερίζι ένα λιθαράκι για την ανάπτυξη του τόπου μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Γεννήθηκα στις 24/10/1982 και μεγάλωσα στη Σιάτιστα . Σ’ αυτό τον τόπο επέλεξα να μεγαλώσω μαζί με τον σύζυγό μου, τα δυο μας παιδιά.
Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού - Δ.Π.Θ,
του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου - Α.Τ.Ε.Ι Δυτ. Μακεδονίας, και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας.
Εργάστηκα από το 2005 έως το 2010 στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Σιάτιστας, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μου. Υπήρξα για 5 έτη προπονήτρια των παιδικών τμημάτων του Γ΄Σ Σιάτιστας, αφιλοκερδώς. Είμαι μέλος του Ιππικού Συλλόγου Σιάτιστας, του Ορειβατικού και του Γ΄Σ Σιάτιστας. Στη διάρκεια αυτών των 5 ετών ταξίδεψα παράλληλα, σε πολλές χώρες του κόσμου , αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και βιώματα που αποτελούν εφόδιο για τη συμμετοχή μου στα κοινά.
Το 2010 εισήχθη στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού με τον θεσμό των ΕΠ.ΟΠ στο όπλο των Τεθωρακισμένων με ειδικότητα Πλήρωμα Αρμάτων Leopard 2A4 – 2A6 Hell.
Έκτοτε, λόγω της φύσης του επαγγέλματός μου, έζησα στoν Αυλώνα Αττικής, στην ακριτική Ορεστιάδα, στο Λουτράκι Κορινθίας, στο Πολύκαστρο Κιλκίς και τα τελευταία χρόνια στην Κοζάνη. Καθώς είμαι πνεύμα ανήσυχο, στις παραπάνω πόλεις, δραστηριοποιήθηκα σε πολιτιστικούς συλλόγους και εθελοντικές ομάδες, έχοντας αποκομίσει παραστάσεις, από τον τρόπο λειτουργίας των Δήμων, γεγονός που με ώθησε το 2019 να θέσω υποψηφιότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου και εκλέχθηκα. Μαζί με τους αξιόλογους συνοδοιπόρους μου στην Τοπική Κοινότητα Σιάτιστας με Πρόεδρο τον αείμνηστο Δημήτριο Σαμαρά και σε σευνεργασία με τον Δήμαρχο Χρήστο Ζευκλή, , καταφέραμε να κάνουμε μικρά αλλά ουσιαστικά έργα για την Σιάτιστα.
Ως ενεργός πολίτης θεωρώ χρέος μου να θέσω υποψηφιότητα εκ νέου ως σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Σιάτιστας, να ανταποκριθώ στην πρόκληση των καιρών και να εργαστώ ακαταπόνητα για την ανάδειξη και αξιοποίηση του ανεκτίμητου κεφαλαίου του τόπου μας, καθώς και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, διεκδικώντας και αξιοποιώντας εθνικά κι ευρωπαϊκά επενδυτικά προγράμματα.
Επιθυμώ ο Δήμος Βοΐου να είναι φιλικός προς τους πολίτες και άμεσος αρωγός στα καθημερινά του προβλήματα. Με ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή να συμμετέχω στην ομάδα «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» ως υποψήφια σύμβουλος για την Κοινότητα Σιάτιστας, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, γιατί πιστεύω στη διοικητική του ικανότητα, το έργο που έχει κάνει  καθώς και στις καινοτόμες ιδέες που υιοθετήθηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων του στην περασμένη τετραετία. Θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου και ζητώ την στήριξή σας, ώστε να μπορέσω να αξιοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου και να συμβάλλω στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας αλλά και των ανθρώπων της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια