Ticker

7/recent/ticker-posts

ΣΕΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: Η φλόγα της Αγάπης μετέδωσε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η λαμπαδηδρομία της φλόγας της αγάπης, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας "Ο Άγιος Παντελεήμων"

Στις 17:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σιάτιστας "Άγιος Παντελεήμονας" η Λαμπαδηδρομία με συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους, μέλη του αιμοδοτικού και όχι μόνο, σύλλογοι (ΜΟΣ, Ιππικός Σύλλογος κ.α) Η Λαμπαδηδρομία είχε ως εκκίνηση την περιοχή Άγιος Νικάνορας, διέσχισε την πόλη της Σιάτιστας μέχρι την περιοχή Λυβ για να καταλήξει στον Αυλειο Χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου Παπαγεωργίου, θέλωντας έτσι να στείλει το μήνυμα σε όλους για την εθελοντική αιμοδοσία, "Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές" Χαιρετισμό απηύθυναν εκτός από ο Πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου, ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντιό. Στην Συνέχεια και μετά το άναμμα της φλόγας σειρά είχαν τα χορευτικά τμήματα της Σιάτιστας αλλά και των Αλωνακίων που συμμετείχε φιλικά στην εκδήλωση!

πατήστε να δείτε το βίντεο

Φωτογραφίες
 




























 Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους πήραν μέρος στην Λαμπαδηδρομία, όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ( Δήμο Βοΐου, ΔΗΚΕΒΟ, Βιοτεχνία Γουναρικών Ζυμάρα & Ψιάνου, ΒΙΚΟΣ Α.Ε., S/M Μασούτη, DJ Αργύρη Τσακνάκη, Σύλλογο Μαρκίδες Πούλιου, Ιπππικός Σύλλογος Σιάτιστας, Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων Πόντος, Μοτοσικλετιστικός Σύλλογος Σιάτιστας ΜΟΣ, Α.Τ. Σιάτιστας)

και όσους παρευρέθηκαν στην Φλόγα της Αγάπης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια