Ticker

6/recent/ticker-posts

"Αγαπητές Φίλες και Φίλοι.." | Σάκης Καρακώστας

 

Συμμετέχοντας στο συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» οραματίζομαι να συμβάλλω και εγώ με τη σειρά μου στην αντιμετώπιση όλων αυτών των αγωνιών που μας αφορούν: πώς θα μείνουμε στον τόπο μας εμείς και τα παιδιά μας, στον τόπο τον οποίο μεγαλώσαμε και δραστηριοποιούμαστε, πως θα τον βελτιώσουμε.
Συνεπώς, πρώτιστο μέλημα μου είναι να μετουσιώσω την αγάπη μου για τον τόπο μας σε πράξεις, να συμβάλω με όσες δυνάμεις έχω στο να ανεβεί το Βόϊο στα μάτια αρχικά των πολιτών του και κατ’ επέκταση στα μάτια των επισκεπτών του. Για έναν τόπο εύφορο, με τεράστια ιστορία και παράδοση, πολιτισμική, θρησκευτική και αρχιτεκτονική κληρονομιά. Έχω το χρόνο, το μεράκι και τις γνώσεις να συμβάλω στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των συνδημοτών μου, σε θέματα περιβάλλοντος, τοπικής οικονομίας, παιδείας, ποιότητας ζωής, τουρισμού, πολιτισμού,επιχειρηματικότητας, κοινωνικής πολιτικής και υποδομών.
Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητώ από όλες και όλους, όσοι με κρίνετε ικανό να με τιμήσετε με την ψήφο σας, να μου δώσετε την ευκαιρία και τη χαρά να σας εκπροσωπήσω, να γίνω η φωνή σας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να μη σας απογοητεύσω. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας μαζί με εσάς, ακούγοντας όλους τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας για ένα Βόϊο ενωμένο και καλύτερο.
Σας ευχαριστώ πολύ
Καρακώστας Αθανάσιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια