Ticker

7/recent/ticker-posts

Ομιλία του Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου Γιώργου Κασαπίδη στη Σιάτιστα | απολογισμός [βίντεο-φωτογραφίες]

 

Την Δευτέρα 25/9 το απόγευμα στις 20:00 στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων "Άρης & Λίλιαν Βουδούρη" Πραγματοποιήθηκε ομιλία-απολογισμός του Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου Γιώργου Κασαπίδη.


ο κ. Κασαπίδης στην ομιλία του έκανε απολογισμό της τετραετίας, στα σύγχρονα και καινοτόμα έργα  που έγιναν στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, έργα για τους πολίτες στην καθημερινότητα, την υγεία κ.α. για όλα αυτά που πραγματοποιήθηκαν και  για  όλα αυτά που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

 Δείτε το Βίντεο

 

Φωτογραφίες

 

Αναφέρθηκε για τις μεγαλύτερες παρεμβάσεις που αφορούν τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, Γεωργοκτηνοτροφικής παραγωγής όπως και τη στήριξη των γουνοποιών μέσα από το πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

 Μεταξύ άλλων ο κ. Κασαπίδης αναφέρθηκε στην απολιγνητοποίηση και στο νέο παραγωγικό μοντέλο της δίκαιης μετάβασης. Στην εξασφάλιση οικονομικών πόρων για την χρηματοδότηση άμμεσων επενδύσεων.
 
 Από της βασικές προτεραιότητες της περιφερειακής αρχής, όπως ατόνησε ο κ. Κασαπίδης, ήταν από την πρώτη στιγμή η αντιμετώπιση της ανεργίας, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Ταυτόχρονα έγινε προσπάθεια να επιτευχθούν μεγάλες επενδύσεις στην περιοχή της Δυτική Μακεδονία.

Στο τέλος της ομιλία, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για την Π.Ε Κοζάνης

 
 

 


 
Βίντεο-Φωτογραφίες:
Διονύσης Μπόσιακας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια