Ticker

7/recent/ticker-posts

Ο Σιατιστινός Καμπούρης Πέτρος Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη !


Ο Σιατιστινός Καμπούρης Πέτρος ΓΓ Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη !!!

Με πλούσιο βιογραφικό και γνώσεις στο αντικείμενο και οχι μόνο ο 54 χρόνος Πέτρος Καμπούρης του Ιωάννη απο τη Σιάτιστα αναλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο ρόλο .

Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει με επιτυχία !!

Συγχαρητήρια Πέτρο !!

Θοδωρής Πεσνικάς

Ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση οι νέοι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς των υπουργείων. Όπως τονίζεται από το Μαξίμου, «μόνο κριτήριο για την επιλογή των 63 Γενικών και Ειδικών Γραμματέων που στελεχώνουν τη νέα κυβέρνηση είναι η δυνατότητα να ανταποκριθούν στον ρόλο τους, με βάση την εμπειρία και την επαγγελματική τους διαδρομή».

Από το σύνολο των 63 Γενικών και Ειδικών Γραμματέων, οι 34, δηλαδή ποσοστό 54%, παραμένουν στη θέση που κατείχαν, ενώ οι 29 (το 46%) είναι νέες τοποθετήσεις. Από τις 29 νέες τοποθετήσεις, οι 12 (41%) είναι γυναίκες. Επίσης, όπως επισημαίνεται από το κυβερνητικό επιτελείο, έχουν αξιοποιηθεί έμπειρα στελέχη από τη Δημόσια Διοίκηση καθώς και στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας και της αγοράς.

πηγη
https://www.radiosiatista.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια