Ticker

7/recent/ticker-posts

2η μέρα του Φεστιβάλ, Βόιο στην Θεσσαλονίκη μέρος Β' το απόγευμα [Βίντεο Φωτο]

 

Συνέχεια στις εκδηλώσεις της προβολής του Δήμου Βοΐου στην Θεσσαλονίκη. Σαββάτο 10 Ιουνίου, στην 2η μέρα του Φεστιβάλ και το απόγευμα το πρόγραμμα είχε Χάλκινα με την ορχήστρα του Γ. Γκίλια στις 19:30 και μισή ώρα μετά Χορευτικό συγκρότημα από την Βοιακή Εστία Θεσσαλονίκης. Πλήθος Κόσμος πέρασε τόσο Βοιάτες όσο και Θεσσαλονικείς που ήρθαν να γνωρίσουν και να δουν από κοντά και να γνωρίσουν το Βόιο και όπως έδειξαν, έμειναν κατενθουσιασμένοι με την παράδοση, την μουσική, τους χορούς αλλά και τα προιόντα όπως και την κουζίνα ασφαλώς και τις υπέροχες γευσεις-μεζέδες (πρόβειο) που ετοίμαζε ο κ. Κώστας Μπόντας.

 Βίντεο με αποσπάσματα της Ορχήστρας των Χάλκινων του Γ. Γκίλια και του Χορευτικού συγκροτήματος της "Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης"



 Από το LIVE VIDEO κατά το τέλος της εκδήλωσης του Σαββάτου 

Δυστυχώς λόγω καιρικών συνθηκών δεν ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε (το τριήμερο έγινε διήμερο) Το απόγευμα του Σαββάτου και αφού, ευτυχώς, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της συγκεκριμένης ημέρας, άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς στην Θεσσαλονίκη και με τον καιρό να μην δείχνει σαφή δείγματα βελτίωσης, η εκδήλωση όπως ήταν λογικό, ματαιώθηκε. Η επιτυχία όμως αυτής της εκδήλωσης θεωρείται βέβαιη, κρίνοντας και από την ανταπόκριση του κόσμου της Θεσσαλονίκης που επισκεπτόταν το περίπτερο του Δήμου για να μάθουν και να δούν ποιο είναι το Βόιο και να το γνωρίσουν καλύτερα και να επισκεφτούν τον τόπο μας, ένα τόπο αδικημένος δυστυχώς τόσα χρόνια στην αφάνεια, δείχνει και το σκοπό αυτής της εκδήλωσης! 



   


 
 
 

 

 


Βίντεο - Φωτογραφίες:

Διονύσης Μπόσιακας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια