Ticker

7/recent/ticker-posts

Διάθεση καυσοξύλων από το Δήμο Βοΐου, στους μόνιμους κάτοικους της Κοινότητας Νεάπολης

Ανακοίνωση

ανακοινώνεται ότι: 

Από το Δήμο Βοΐου θα γίνει  διάθεση καυσοξύλων  στους μόνιμους κάτοικους  της Κοινότητας Νεάπολης (ένας ανά οικογένεια), αποκλειστικά για την κάλυψη των  ατομικών τους  αναγκών   της χειμερινής περιόδου 2023 -2024.

Κατά τη διάθεση, θα προηγούνται αυτοί οι οποίοι έχουν το χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα συνταξιούχοι, ΑΜΕΑ, άποροι, μακροχρόνιοι άνεργοι, μονογονεϊκές, τρίτεκνες και  πολύτεκνες οικογένειες κλπ. 

Θα επιβαρυνθούν με το αντίστοιχο κόστος κοπής από τα συνεργεία.

Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να καταθέσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, στα γραφεία του Δημοτικού Καταστήματος Νεάπολης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και τις 30.6. 2023 και ώρα 14:00. Δεν θα δοθεί παράταση.

1)  Έντυπη αίτηση-ΥΔ, η οποία θα χορηγείται από το Δήμο.

2)  Βεβαίωση μόνιμη κατοικίας, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) της Δημόσιας Διοίκησης.

Εφόσον η έκδοση βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας  δεν είναι εφικτή για οποιονδήποτε λόγο, μέσω της Πύλης (gov.gr),  η ιδιότητα μόνιμου κατοίκου, βεβαιώνεται από τον Δήμο, με την υποβολή από τον ενδιαφερόμενο αντιγράφου της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) και αντιγράφου του εκκαθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (ΔΟΥ) των δύο τελευταίων φορολογικών ετών.

3)  Έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύεται ότι συνταξιοδοτείται. 

4) Βεβαίωση πολύτεκνης ή τρίτεκνης ή μονογονεϊκής οικογένειας. Η ιδιότητα της πολύτεκνης, τρίτεκνης και μονογονεϊκής οικογένειας βεβαιώνεται από τον Δήμο, με το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

5) Βεβαίωση αναπηρίας σε ποσοστό  του 67 % και άνω. Βεβαιώνεται από πιστοποιητικό Α΄θμιας ή Β΄θμιας Επιτροπής από οποιοδήποτε αρμόδιο φορέα, εφόσον δεν έχει λήξει η ισχύς της γνωμάτευσης.

6)  Βεβαίωση μακροχρόνιας ανεργίας. Η ιδιότητα βεβαιώνεται από τον ΟΑΕΔ.

7) Βεβαίωση στρατευμένου οικογενειάρχη. Βεβαιώνεται με φωτοτυπία της στρατιωτικής ταυτότητας ή βεβαίωση της αρμόδιας στρατιωτικής μονάδας.

8) Φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φορολογικού και φωτοαντίγραφο του εντύπου Ε1 φορολογικής δήλωσης εισοδήματος του τελευταίου φορολογικού  έτους.

9)  Φωτοαντίγραφο του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου και άδειας παραμονής.

Πληροφορίες: στα τηλέφωνα 2468350210 ή 2468350200,  

 κ. Ζηκόπουλος Φ. email: zikopoulos@voio.gr

Νεάπολη 25/5/2023

Ο Αντιδήμαρχος

Βασίλειος Ώττας

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια