Ticker

7/recent/ticker-posts

Χρήστος Ζευκλής για την είσοδο της Γαλατινής: Δεν δεχόμαστε νταβατζήδες σε αυτό το δήμο

Χρήστος Ζευκλής για την είσοδο της Γαλατινής: Δεν δεχόμαστε νταβατζήδες σε αυτό το δήμο

Για την είσοδο της Γαλατινής ως ανταποδοτικό για τα αιολικά πάρκα ενημέρωσε ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής το Δημοτικό Συμβούλιο. Η εταιρεία , όπως είπε κινείται με πολύ τουπέ, νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό, τι θέλει και δεν τηρεί τα συμφωνημένα .Έχει ανάγκη την πρόσβαση και υπάρχει μια διάφορά 50.000 ευρώ για να εκτελεστεί το έργο.

«Μας έχουν φέρει στα άκρα και δεν πρέπει να κάνουμε πίσω όσο και αν πιεστεί η κατάσταση .Δεν δεχόμαστε νταβατζήδες σε αυτό το δήμο. Έχουν περάσει τέσσερα πτερύγια και διαπιστώσαμε ότι η ενέργεια αυτή είναι παράνομη να εναποθέτουν πτερύγια επί της γης γιατί θεωρείται βιομηχανικό απόβλητο. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος τους έχει ενημερώσει να τα μετακινήσουν .Τα δυο θα χρησιμοποιηθούν ως ανταλλακτικά και τα άλλα δυο θα κοπούν .Ο τζίρος του έχει εκτιναχθεί και δεν θέλουν να δώσουν τα 50.000 ευρώ. Όπως πήραμε τα 2 εκ για το Ρόκα, περιμένω και αυτούς να σεβαστούν το λαό της Γαλατινής, όπως και την αποκατάσταση των πρανών που έχουν σκάψει».

Το θέμα με Μπούρινο θα παγώσει επίσης είπε λέγοντας ότι και στα υπόλοιπα έργα έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προσφυγές.

Ι.Π.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια