Ticker

6/recent/ticker-posts

«Πασαρέλα» Yπουργών της κυβέρνησης …στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Δ. Μακεδονία το διήμερο 13 & 14 Φεβρουαρίου – Ποιοι θα τον συνοδεύσουν, που θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός κι όλες οι λεπτομέρειες

Πασαρέλα» Yπουργών της κυβέρνησης …στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Δ. Μακεδονία το διήμερο 13 & 14 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr,  το πρωί της Δευτέρας, στις 9, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης  θα συμμετέχει σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη μαζί με τη Συντονιστική Επιτροπή ΣΔΑΜ. Στις 10:30 έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς και με θέμα το σχέδιο απολιγνιτοποίησης, στην οποία θα συμμετέχουν ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης μαζί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κ. Σκρέκα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης κι Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάση καθώς και οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης και Χρήστος Δήμας. Την ίδια στιγμή στη Φλώρινα θα διεξάγεται σύσκεψη με αγροκτηνοτροφικούς φορείς υπό τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, ενώ στα Γρεβενά, όπως έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση, Θεοδωρικάκος & Χαρδαλιάς θα επισκεφτούν το κτήριο της Σχολής Αστυφυλάκων και στρατόπεδα της περιοχής, ενώ στην Καστοριά θα βρίσκεται η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία.

Σε ό,τι αφορά τον Πρωθυπουργό αναμένεται να έρθει αεροπορικώς μέσω Καστοριάς, o οποίος γύρω στις 12 με 12:30 το μεσημέρι θα επισκεφτεί για να εγκαινιάσει την Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ στην Κοζάνη. Αμέσως μετά, γύρω στη 13:30 με 14:00, θα συμμετέχει σε εκδήλωση παρουσίασης του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δ. Μακεδονίας στο Αμφιθέατρο της Περιφέρειας στην ΖΕΠ, ενώ αργότερα θα έχει συνάντησημε όλους τους βουλευτές της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Στις 19:00 θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης, όπου κι αναμένεται να εξαγγείλει μια σειρά από ενδιαφέρουσες επενδύσεις.

Επίσκεψη στην νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαίδα 5 θα πραγματοποιήσει το πρωί της Δευτέρας ή το πρωί της Τρίτης, ενώ θα βρεθεί και στην Φλώρινα το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης όπου θα έχει διάφορες συναντήσεις. Tην Τρίτη 14/2, πιθανότατα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, για ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή.

kozan.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια