Ticker

6/recent/ticker-posts

Market Pass: Πώς θα γλιτώσετε το «ψαλίδι» 20%, αίτηση σήμερα αλλιώς... καθυστέρηση στη πληρωμή

Market Pass: Πώς θα γλιτώσετε το «ψαλίδι» 20%, αίτηση σήμερα αλλιώς... καθυστέρηση στη πληρωμή

«Καταιγίδα» αιτήσεων καταγράφεται στην πλατφόρμα του Market Pass - Πώς θα γλιτώσετε το «ψαλίδι» 20% και με ποιον τρόπο θα κάνετε τις αγορές σας με την τεχνολογία NFC 

 Οι δικαιούχοι για το Market Pass θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις μέχρι τις 15 Μαρτίου. Όμως, όσοι δικαιούχοι υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι σήμερα, 28 Φεβρουαρίου, θα λάβουν τα χρήματα την προσεχή Παρασκευή 3/3.

Πιο συγκεκριμένα, για όσους δικαιούχους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης Market Pass με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας έως την 28η Φεβρουαρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 3η Μαρτίου 2023, οπότε και αρχίζει η διαδικασία έκδοσης καρτών και αποστολής οδηγιών στους δικαιούχους.

Για όσους δικαιούχους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης Market Pass με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας από την 1η Μαρτίου έως και την 15η Μαρτίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 20ή Μαρτίου 2023, οπότε και αρχίζει η διαδικασία έκδοσης καρτών και αποστολής οδηγιών στους δικαιούχους.

Για όλους τους δικαιούχους που έχουν υποβάλει αίτηση ενίσχυσης Market Pass με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας η ενίσχυση των μηνών Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα εντός των πρώτων τριών εργάσιμων ημερών κάθε μηνός, οπότε και αρχίζει η διαδικασία πίστωσης συμπληρωματικών ποσών στις ήδη εκδοθείσες κάρτες.

Υπενθυμίζεται ότι οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Έργου Market Pass λήγουν αυτομάτως στις 31/8/2023 και δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με αυτές μετά την ημερομηνία αυτή.

Το χρονοδιάγραμμα για το Market Pass σε τραπεζικούς λογαριασμούς:

Για όσους δικαιούχους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης Market Pass με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό έως την 28η Φεβρουαρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 3η Μαρτίου 2023.

Για όσους δικαιούχους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης Market Pass με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό από την 1η Μαρτίου έως την 15η Μαρτίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 20ή Μαρτίου 2023.

Για όλους τους δικαιούχους που έχουν υποβάλει αίτηση ενίσχυσης Market Pass με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό, η ενίσχυση των μηνών Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 3η Μαΐου 2023.

Επίσης οι πολίτες που θα ζητήσουν να τους πιστωθεί το ποσό σε ψηφιακή κάρτα θα λάβουν ποσό που αντιστοιχεί σε δύο μήνες, ενώ όσοι προτιμήσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό, το ποσό θα αντιστοιχεί σε τρεις μήνες.

Για να μπορέσουν οι δικαιούχοι του Market Pass να πάρουν τα χρήματα σε άυλη ψηφιακή κάρτα και να τα χρησιμοποιήσουν, θα πρέπει να έχουν κινητό με τεχνολογία NFC (τη διαθέτουν σχεδόν όλα τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας).

Για να μην «ψαλιδιστεί» το επίδομα του Market Pass, θα πρέπει να διαθέτετε κινητή με τεχνολογία NFC.

Πώς θα την ενεργοποιήσετε; 

Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις του κινητού και στην αναζήτηση πατάτε «NFC».

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλά για να ελέγξετε αν το τηλέφωνό σας υποστηρίζει NFC ή όχι, μπορείτε να το κάνετε και μέσω των ρυθμίσεων. Για να ελέγξετε αν το τηλέφωνό σας διαθέτει δυνατότητες NFC, κάντε τα εξής:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις . Στην ενότητα «Ασύρματα και δίκτυα», πατήστε «Περισσότερα». Εδώ, θα δείτε μια επιλογή για NFC, εάν το τηλέφωνό σας το υποστηρίζει. Εάν η επιλογή δεν υπάρχει, το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει δυνατότητες NFC.  

 

πηγή

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια