Ticker

6/recent/ticker-posts

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης προέβη στη διάθεση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Συσσίτιο Απόρων Δημοτών Κοζάνης

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ως ενεργό κομμάτι της κοινωνίας έχοντας κοινωνική συνείδηση και πάντα κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, εν όψει των εορτών, με μια συμβολική κίνηση που εκφράζει την κοινωνική της ευαισθησία και σε συνέχεια των δράσεων της, την 28 Δεκέμβριου 2022 προέβη στη διάθεση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Συσσίτιο Απόρων Δημοτών Κοζάνης για κάλυψη αναγκών του.


Κατά την επίσκεψή μας ενημερωθήκαμε για το σημαντικό έργο της δομής του Δήμου Κοζάνης , η οποία παρασκευάζει, καθημερινά περίπου 150 μερίδες φαγητού, οι οποίες συσκευάζονται και αποστέλλονται σε άπορους και μοναχικούς δημότες και σε ανθρώπους που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Τις δύσκολες αυτές μέρες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, κάποιοι συνάνθρωποι μας έχουν περισσότερη ανάγκη μη μπορώντας να έχουν τα προς το ζην, ας ελπίσουμε ότι με την κίνηση αυτή της Ένωσης, δώσαμε χαρά σε κάποιους συμπολίτες μας, ώστε να μη μείνει κανένας αυτές τις Άγιες ημέρες με άδειο τραπέζι.

Η υπεύθυνη του Συσσιτίου Απόρων Πολιτών Κοζάνης, ευχαρίστησε την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για την διάθεση των τροφίμων και αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους στον καιρό της ειρήνης. Από πλευράς της Ένωσης, παραβρέθηκαν στην εν λόγω δράση, ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης και ο Αντιπρόεδρος Θεοχάρης Κωνσταντίνος . Ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο
Αντιπρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Κωνσταντίνος Θεοχάρης
Σιδέρης Βότσης

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια