Ticker

6/recent/ticker-posts

Βαθμολογία Super League: Πάντα στο +6 ο Παναθηναϊκός – Με ποια ματς κλείνει ο πρώτος γύρος;

Βαθμολογία Super League: Πάντα στο +6 ο Παναθηναϊκός - Με ποια ματς κλείνει ο πρώτος γύρος;

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής, η βαθμολογία και τα τελευταία ματς του πρώτου γύρου της Super League

Βαθμολογία Super League: Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο και διατηρήθηκε στο +6 από την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στην OPAP Arena.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, χρυσή αλλαγή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σκόραρε για πρώτη φορά στη Super League από τις 27 Φεβρουαρίου και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Το «τριφύλλι» πέτυχε το 5×5 εκτός έδρας και χάρη στην 11η επικράτηση σε 12 ματς, θα κλείσει ολομόναχος στην κορυφή τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να νικήσει και τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προκειμένου να κλείσει ιδανικά το μισό της κανονικής διάρκειας.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, σκοράροντας στα πρώτα λεπτά με τους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, προτού ο Πέτρος Μάνταλος γράψει το τελικό 3-0.

Συνεπώς η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επανήλθε στις επιτυχίες μετά το στραβοπάτημα στην Τρίπολη και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Φάληρο για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Μίτσελ άφησε πίσω της το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που χάθηκαν οι τρεις βαθμοί, παίρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στη Λιβαδειά (1-0 με σκόρερ τον Θανάση Ανδρούτσο).

Στο άλλο ματς της ημέρας, τρία λεπτά ήταν αρκετά ώστε ο Ατρόμητος να φτάσει σε μια σημαντική νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 2-0.

Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν επικράτησε για δεύτερη φορά των Αρκάδων σε διάστημα ενός μήνα και παρέμεινε στο -3 από την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ της Super League.

Ο Χατζηϊσαΐας αρχικά (9′) και ο Κιάρτανσον στη συνέχεια (12′) έδωσαν προβάδισμα νίκης, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Τρίτη 8/11

Άρης – Λαμία 5-0

Τετάρτη 9/11

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0

ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-1

Πέμπτη 10/11

19:00 Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

21:30 Ιωνικός – ΠΑΟΚ

 

Η βαθμολογία της Super League

Βαθμολογία Super League

 

Η επόμενη (13η) αγωνιστική

Κυριακή 13/11

16:00 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

16:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

18:00 Λαμία – Παναιτωλικός

19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

21:30 ΠΑΟΚ – Βόλος

Δευτέρα 14/11

18:00 Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός

19:30 ΟΦΗ – Λεβαδειακός

 

πηγή: 

sportime.gr/

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια