Ticker

6/recent/ticker-posts

Μειωμένη η κίνηση στην αγορά της Κοζάνης την Κυριακή 27 Νοεμβρίου – Συνεχίζονται οι προσφορές Balack Friday εως και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου – Δείτε φωτογραφίες


Ανοιχτά ήταν τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην Κοζάνη.
Η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων ήταν προαιρετική με προτεινόμενο ωράριο για την πόλη της Κοζάνης 11πμ-4μμ, ωστόσο περίπου τα μισά εμπορικά καταστήματα επέλεξαν να ανοίξουν .
Στο κέντρο της πόλης παρατηρήθηκε μειωμένη κίνηση από κόσμο , ενώ την Παρασκευή 27 & το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, λόγω του τριημέρου προσφορών Black Friday.

Ο κόσμος έδειξε ότι περιμένει κάθε ευκαιρία των εμπόρων να επωφεληθεί των προσφορών και των εκπτώσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος δεν πραγματοποιήθηκαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου όπως όριζε ο νόμος δύο φορές το χρόνο , Τα πράγματα άλλαξαν τον περασμένο Ιούλιο, με ένα νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των εμπόρων τα τελευταία χρόνια.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις καταργήθηκαν και έτσι, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, δεν θα υπάρχουν προσφορές και εκπτώσεις στο λιανεμπόριο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης αποφάσισε να παρατείνει το Black Friday σε τριήμερο προσφορών από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα, προκειμένου να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσει τα ψώνια του με μεγάλες προσφορές .
Στα εμπορικά καταστήματα της πόλης οι καταναλωτές θα βρουν μεγάλες προσφορές για να κάνουν τις αγορές τους.
Δείτε φωτογραφίες από την κίνηση της Κυριακής 27 Νοεμβρίου :









Επιμέλια Ρεπορταζ : Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR (πηγή)
Φωτογραφίες : Μερώπη Βαχτσεβάνου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια