Ticker

7/recent/ticker-posts

Προβολή της της σχολικής ταινίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας με τίτλο "Έκτακτο Δελτίο:ΗΜάχη της Σιάτιστας 1912"

 

Σήμερα Σάββατο στις 19:00 η ώρα πραγματοποιήθηκε η προβολή της Σχολικής ταινίας με Θέμα την Απελευθέρωση της Σιάτιστας, με την αφορμή και την συμπλήρωση της 110 Χρόνων φέτος από τα ελευθέρια της Σιάτιστας (4/11/1912 - 4/11/2022) Την Ταινία επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε (πάνω σε πραγματικά γεγονότα και μαρτυρίες) ο Διδάσκαλος 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας κ. Μιχάλης Δούβλος, μαζί με τους μαθητές της Ε2 Τάξης. Η Ταινία συγκίνησε και κέρδισε επάξια το χειροκρότημα το Κόσμου που παραβρέθηκε σήμερα το Απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο Σιάτιστας "Άρης & Λίλιαν Βουδούρη"


Ολόκληρη η ταινία εδώ:

Θερμά Συγχαρητήρια Στους Μαθητές (τους μικρούς ανταποκριτές, δημοσιογράφους και Προταγωνιστές) στο Δάσκαλο της Τάξης κ. Μιχάλη Δούβλο και σε όλους τους συντελεστές αυτής της εξαίρετης ταινίας, που διδάσκει ιστορία με ένα μοναδικό και ευχάριστο τρόπο αλλά και παράλληλα συγκινεί και καθηλώνει τον θεατή από την αρχή μέχρι το τέλος με αμείωτο το ενδιαφέρον. Ας γίνουν παράδειγμα προ μίμηση τέτοιες δραστηριότητες.

  

 

  

 

 

 

Βίντεο-Φωτογραφίες:

Διονύσης Μπόσιακας









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια