Ticker

6/recent/ticker-posts

Έκοψε το λαιμό του με αλυσοπρίονο κόβοντας καυσόξυλα

Τραγικός θάνατος 35χρονου στα Χανιά
Να κόψει ξύλα επιχείρησε ένας 35χρονος άνδρας, αλλά το αλυσοπρίονο που χρησιμοποίησε, μετατράπηκε σε φονικό όπλο, καθώς… του έκοψε το λαιμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το τραγικό δυστύχημα συνέβη σήμερα, λίγο μετά τις 11 το πρωί, σε χωράφι στην περιοχή Κατσιβελιανά του χωριού Βουτά Σελίνου, στα Χανιά της Κρήτης, το οποίο ο άτυχος άνδρας επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του και έναν ξάδερφό του. Όταν, λοιπόν, επιχείρησε να κόψει μερικά καυσόξυλα, το αλυσοπρίονοπο –άγνωστο πώς– του ξέφυγε από τα χέρια, με αποτέλεσμα να κοπεί ο λαιμός του.

Ο θάνατός του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν ακαριαίος, ενώ τις αρχές ειδοποίησαν -βρισκόμενοι σε κατάσταση σοκ- η σύζυγός του και ο φίλος του, οι οποίοι υπήρξαν μάρτυρες του ανατριχιαστικού δυστυχήματος. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, αλλά και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες, οι οποίοι, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να προσφέρουν κάποια βοήθεια στον 35χρονο, καθώς ήταν ήδη νεκρός.

Με βάση νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία, πατέρας δύο παιδιών και μόνιμος κάτοικος της περιοχής, επισκέφθηκε το χωράφι για αγροτικές εργασίες. Κάποια στιγμή επιχείρησε για να καθαρίσει τις ελιές που βρίσκονταν σε πλαγιά, κόβοντας κάποια κλαδιά, αλλά γλίστρησε και κατρακύλησε στην πλαγιά. Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο που είχε ήδη θέσει σε λειτουργία, του έφυγε από τα χέρια και, όπως έπεφτε, έπεσε κι αυτό μαζί του και, δυστυχώς, του έκοψε τον λαιμό.

Ακούστηκε μια κραυγή και στη συνέχεια σιγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, περίοικοι έσπευσαν στο σημείο και είδαν τον άτυχο άνδρα να έχει πλέον εκπνεύσει. Η σορός του κείτονταν στην πλαγιά, με μέρος του κεφαλιού του να έχει αποκοπεί, ενώ το αλυσοπρίονο ακόμα λειτουργούσε

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά και η πυροσβεστική, για να ανασύρουν τη σορό του 35χρονου, με τις αρχές να έχουν, πλέον, αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

πηγή

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια