Ticker

6/recent/ticker-posts

Το μυστικό που κάνει το τοστάκι πιο νόστιμο

club sandwich on a wooden board on a dark background

Το καλοκαίρι τελείωσε και όπως κάθε χρόνο το βασικό ερώτημα που βασανίζει κάθε γονιό, είναι τι θα φάει το παιδί στο σχολείο. Το δημοφιλές τοστάκι είναι πρώτο σε προτιμήσεις λόγω της μεγάλης ευκολίας του να προετοιμαστεί, να μεταφερθεί, αλλά και της ευκολίας που έχουν τα παιδιά να το καταναλώνουν, χωρίς να λερώνονται.

Το έχουμε συνδέσει με σνακ, όμως, μπορεί να γίνει κάλλιστα ένα πλήρες γεύμα, γεμάτο θρεπτικά συστατικά, αφού μπορούμε να κάνουμε άπειρους υγιεινούς συνδυασμούς, με αλλαντικά, λαχανικά κ.λπ. καλύπτοντας έτσι όλες τις διατροφικές ανάγκες. Γι’ αυτό, είναι μια εξαιρετική επιλογή για σχολικό γεύμα αλλά και για για εμάς τους ίδιους στη δουλειά ή στο σπίτι.

Ωστόσο, συχνά καταφεύγουμε στους πιο συνηθισμένους συνδυασμούς, όπως τυρί και γαλοπούλα, με συνέπεια τα παιδιά κάποια στιγμή να βαριούνται να τρώνε συνεχώς το ίδιο τοστ. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα, να το αναβαθμίσουμε και να πάμε τη γεύση σε άλλο επίπεδο, με νέους συνδυασμούς και Lurpak Soft ανάλατο που παράγεται από 100% αγνό αγελαδινό γάλα, χωρίς συντηρητικά και αλάτι.

Μπορούμε να αλείψουμε τις φέτες εξωτερικά για πιο ξεροψημένο αποτέλεσμα, ή εσωτερικά όπου το τυρί θα ενωθεί με το Lurpak δίνοντας στο τοστ κρεμώδη και γεμάτη γεύση.

Δοκιμάστε τοστ με Lurpak Soft ανάλατο  και προσθέστε:

  • Αβγό βραστό ή τηγανητό, τυρί Arla Havarti σε φέτες και ντομάτα
  • Καρότο περασμένο στον τρίφτη, ανακατεμένο με λίγη μαγιονέζα, ημίσκληρο τυρί Samsoe και γαλοπούλα
  • Αγγούρι σε φέτες, ανθότυρο και ζαμπόν
  • Τόνο, φέτες αγγουριού και κίτρινο τυρί Arla Havarti σε φέτες

Για να έχουμε ένα ποιοτικό και θρεπτικό πιάτο, ακόμα και αν αυτό είναι ένα ταπεινό τοστάκι, πρέπει να φροντίζουμε οι πρώτες ύλες μας να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικές. Lurpak Soft ανάλατο, βιολογικά ντοματίνια και αγγούρι, τυρί με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (PGI) όπως το Arla Havarti, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να αντικαταστήσουν τα έτοιμα γεύματα στο σχολείο.

 

πηγή

OLIVEMAGAZINE

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια