Ticker

6/recent/ticker-posts

Καναδάς:Μοιραία διαδικτικιακή γνωριμία – Ταξίδι χωρίς γυρισμό..

Καναδάς: Δολοφονήθηκε από άνδρα που γνώρισε διαδικτυακά - Είχε ταξιδέψει στην Αγγλία για να τον συναντήσει

Καναδάς - Αγγλία, ήταν το μακρινό ταξίδι που επιχείρησε μια 19χρονη, η οποία δυστυχώς έμελλε να κάνει κι ένα «ταξίδι» χωρίς επιστροφή

Καναδάς: Μία 19χρονη κοπέλα ταξίδεψε στην Αγγλία, προκειμένου να συναντήσει έναν άνδρα που γνώρισε σε εφαρμογή γνωριμιών, όμως, αυτή η κίνηση αποδείχθηκε μοιραία για εκείνη.

Η Άσλεϊ Γουάντσγουορθ δολοφονήθηκε από τον 23χρονο Τζακ Σεπλ, όπως ο ίδιος ομολόγησε την Τρίτη (7/9) στο δικαστήριο Chelmsford Crown.

Η «Mirror» αναφέρει ότι το πτώμα της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκε γύρω στις 16:00 της 1ης Φεβρουαρίου, σε μια πολυκατοικία στο Τένισον Ρόουντ του Τσέλμσφορντ.

Είχε εξασφαλίσει εξάμηνη τουριστική βίζα, αφού επιθυμούσε σφόδρα να συναντήσει τον 23χρονο, ο οποίος όμως της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι και της αφαίρεσε τη ζωή.

Η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί να σπεύσει στο διαμέρισμα, όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της κοπέλας. Ο δολοφόνος βρισκόταν σε ένα κρεβάτι, δίπλα από το θύμα. Συνελήφθη και τελικά ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Καναδάς – Αγγλία: Ταξίδι χωρίς επιστροφή…

Αποτίοντας φόρο τιμής στην Άσλεϊ, η θεία της Τόβα έκανε λόγο για «ταξίδι μιας ζωής». Η νεαρή είχε αφήσει τον Καναδά τον περασμένο Νοέμβριο, προκειμένου να συναντήσει έναν άνθρωπο που θεώρησε ότι θα συμπορευθεί για σεβαστό χρονικό διάστημα. Η αθωότητά της δεν της επέτρεψε να αντιληφθεί ότι αυτός έτρεφε ακραία ένστικτα.

Δυστυχώς, μόλις λίγους μήνες μετά την απόφασή της να μετακομίσει στην Αγγλία, η 19χρονη «έχασε» της ζωή της με τον πλέον τραγικό τρόπο. Χτυπημένη από εκείνον που πίστεψε ότι θα αποδειχθεί ο μεγάλος της έρωτας. Στις φωτογραφίες έδειχναν να είναι αγαπημένοι, αλλά…

Ακόμα μία τραγική είδηση, λοιπόν, από το Ηνωμένο Βασίλειο, αφού θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η οδυνηρή διαπίστωση αναφορικά με τον θάνατο μιας μητέρας και του 14 μηνών παιδιού της.

 

Πηγή:

 https://www.sportime.gr/

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια