Ticker

6/recent/ticker-posts

Γιατί να βάζετε αλάτι στην τουαλέτα και να νεροχύτη;

  • Main image

Η πεθερά μου στα κρυφά μου είπε ότι ρίχνει αλάτι στην τουαλέτα και νεροχύτη! Μετά από αυτό, αγόρασα ένα "λευκό σωτήρα" για το μέλλον.

Η κριτική του αλατιού έχει γίνει αρκετά δημοφιλής τελευταία. Οι άνθρωποι παντού αρνούνται να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν, αποκαλώντας το απλώς “λευκό θάνατο”. Ωστόσο, παρά τα ελαττώματά του, το αλάτι έχει πολλές πραγματικά μοναδικές ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν απαραίτητο όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στην καθημερινή ζωή.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλάτι για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τα ρούχα. Για να το κάνετε αυτό, απλά προσθέστε λίγο αλάτι στο απορρυπαντικό σας.

Το αλάτι μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απομάκρυνση της επίμονης βρωμιάς από τα παράθυρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμείξετε τρεις κουταλιές της σούπας αλάτι σε τρία λίτρα ζεστό νερό και μπορείτε να το μετατρέψετε σε απορρυπαντικό.

Main image

Και, φυσικά, το αλάτι είναι μια ευλογία για τους βουλωμένους σωλήνες. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για τον νεροχύτη ή την τουαλέτα. Απλά ρίξτε λίγο αλάτι στην τρύπα και στη συνέχεια ρίξτε βραστό νερό πάνω από όλο το πράγμα.

Είναι επίσης σύνηθες για τους καλοκαιρινούς κατοίκους να ρίχνουν αλάτι στη λεκάνη της τουαλέτας, αλλά για έναν εντελώς διαφορετικό σκοπό. Αν το δωμάτιο δεν θερμαίνεται το χειμώνα, το νερό στο νερό σφραγίζεται παγώνει και μετατρέπεται σε πάγο. Διαλείμματα συμβαίνουν. Για να αποφευχθεί αυτό, το νερό αναρροφάται και οι έξοδοι της αποχέτευσης σφραγίζονται.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια