Ticker

6/recent/ticker-posts

CPL από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης στην παραγωγή ενδυμάτων γούνας και Shearling υψηλής ποιότητας. [βίντεο - Φωτογραφίες]

Η CPL ιδρύθηκε στη Σιάτιστα το 1953 και για περισσότερα από 60 χρόνια παραμένει μια από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης στην παραγωγή ενδυμάτων γούνας και Shearling υψηλής ποιότητας.
Η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Φρανκφούρτη Γερμανίας το 1963, αλλά διατήρησε την αρχική τοποθεσία του κέντρου Παραγωγής και Logistics στη Σιάτιστα Ελλάδας συνεργαζόμενη στενά με τους ειδικευμένους τεχνίτες της τοπικής κοινότητας. 

  Τα προϊόντα κατασκευάζονται εσωτερικά, με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα που ξεπερνά τα 30.000 ενδύματα. Η CPL ειδικεύεται στην κατασκευή ενδυμάτων Mink, Persian, Raccoon, Fox και Rex Rabbit καθώς και σε μια εκτενή γκάμα προϊόντων από διάφορα δέρματα αρνιού κορυφαίας ποιότητας όπως το Spanish Merinos, το New Zealand και το Toskana Lamb. Οι πρώτες ύλες για τα γούνινα ενδύματα προέρχονται και αγοράζονται κυρίως από ευρωπαϊκούς οίκους δημοπρασιών που βρίσκονται στη Σκανδιναβία - SAGA FURS & KOPENHAGEN FUR - καθώς και από τη Βόρεια Αμερική - NAFA & AMERICAN LEGEND. Διασφάλιση ότι όλα τα δέρματα ανταποκρίνονται στις διεθνείς οδηγίες προστασίας των ειδών και πληρούν τις απαιτήσεις υψηλότερων ποιοτικών κριτηρίων. Η ομάδα σχεδιασμού της CPL συνεργάζεται στενά με τους εξειδικευμένους εσωτερικούς τεχνίτες, αξιοποιώντας νέες και καινοτόμες τεχνολογίες και τεχνικές, για την παραγωγή σύγχρονων σχεδίων. Αυτά τα σχέδια, σε συνδυασμό με την ποιότητα της πρώτης ύλης και την 60ετή τεχνογνωσία και εμπειρία της επιχείρησης, εξασφαλίζουν την παραγωγή ενός πρώτης τάξεως προϊόντος υψηλής ποιότητας.







Βίντεο-Φωτογραφίες:

Διονύσης Μπόσιακας
 

file:///C:/Users/dionm/Downloads/googlefcff8cabffacf833(2).html 

google-site-verification: googlefcff8cabffacf833.html

google-site-verification: googlefcff8cabffacf833.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια