Ticker

6/recent/ticker-posts

Fiesta Voio: Το νέο μεγάλο κατασκηνωτικό φεστιβάλ στις όχθες του Αλιάκμονα!


Πανοραμική φωτογραφία της κοιλάδας του Αλιάκνονα

Fiesta Voio: Το νέο μεγάλο κατασκηνωτικό φεστιβάλ στις όχθες του Αλιάκμονα
Τα ηχηρά ονόματα της ελληνική rock και hip hop σκηνής στο line up – Οι all day & night δραστηριότητες

A.V. Team

 

Fiesta Voio: Το μουσικό, κατασκηνωτικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται φέτος, για πρώτη φορά, στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα, στη Σιάτιστα, 28 -31 Ιουλίου.

Το Fiesta Voio κάνει την πρεμιέρα του για να ταξιδέψει το φετινό καλοκαίρι χιλιάδες ανθρώπους στον κόσμο της μουσικής. Από τις 28 έως τις 31 Ιουλίου, στο Μικρόκαστρο – Σιάτιστα, στη μαγευτική κοιλάδα του Αλιάκμονα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εύκολα και άμεσα προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες, μόλις δύο χιλιόμετρα από την Εγνατία Οδό, στο κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας, μια ώρα από την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τα Τρίκαλα και τη Φλώρινα. Το Fiesta Voio ένα νέο μουσικό, κατασκηνωτικό φεστιβάλ φιλοδοξεί να αποτελέσει κέντρο αναφοράς για τους νέους της χώρας αφουγκραζόμενο τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά τους για τη μουσική, τις τέχνες, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

FIESTA VOIO 28-31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική από σπουδαίους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη, τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής rock σκηνής όπως οι Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of loannina City, Nightstalker, Planet of Zeus και 1000Μods, και μερικά από τα πιο γνωστά σχήματα και δημιουργούς του εγχώριου hip-hop όπως Ypo, Στίχοιμα, Fly Lo, Pindos Atletiko, Bossikan, Eftapsihos και Richi, πρωταγωνιστούν στο line up του Fiesta Voio.

Αυτές τις συναυλίες θα συνοδεύουν απογειωτικές χάλκινες βαλκανικές μπάντες και ολονύκτια DJ's sets. Στην ολοήμερη διασκέδαση τον ρυθμό θα δίνουν οι ξακουστές χάλκινες μπάντες του Βοΐου και κορυφαίοι DJ που θα βρίσκονται στο δεύτερο stage του Fiesta Voio.
Σχετικα

Άνθρωποι που κάνουν hiking


Όσοι ζητούν το maximum της διασκέδασης θα μπορούν να κάνουν ιππασία, motocross, hiking, zipline, παραπέντε και αναρρίχηση. Ειδικά διαμορφωμένος χώρος προσφέρεται για δωρεάν camping σε όσους παραμείνουν την περιοχή και για ολιγοήμερες διακοπές. 


αναρρίχηση!


Φεστιβάλ σημαίνει συλλογικό βίωμα και οι παρέες έχουν την ευκαιρία να κατασκηνώσουν στις όχθες του Αλιάκμονα στο Μικρόκαστρο - Σιάτιστα και να αποδράσουν στην καταπράσινη κοιλάδα του, στο πιο εντυπωσιακό «ξενοδοχείο» χιλίων αστέρων, ζώντας για πρώτη φορά την καλοκαιρινή τετραήμερη εμπειρία του Fiesta Voio.

Αφίσα του φεστιβάλ Fiesta Voio


Το καλοκαίρι μόλις ήρθε και το Fiesta Voio που διοργανώνεται από το Δήμο Βοΐου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, μας καλεί με το σύνθημα #celebratewithus να το γιορτάσουμε και να περάσουμε αξέχαστα.

Τα πρώτα 500 εισιτήρια για το τετραήμερο θα είναι διαθέσιμα με μόνο 35 ευρώ.

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ ημερησίως, 45 ευρώ όλο το τετραημέρο του Fiesta Voio. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια και το φεστιβάλ Fiesta Voio εδώ.

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/culture/music







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια