Ticker

6/recent/ticker-posts

«ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΩΝ ΒΟΪΟΥ – ΠΕΛΕΚΟΝ 2022»

 
Μετά από δύο χρόνια απουσίας, διοργανώνονται φέτος οι «ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΩΝ ΒΟΪΟΥ – ΠΕΛΕΚΟΝ». Στην παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων που έγινε χθες Δευτέρα 6 Ιουνίου σε συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία της υπεύθυνης διοργάνωσης των εκδηλώσεων Θεοδώρας Λειψιστινού και άλλων φορέων της περιοχής, ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής τόνισε ότι «Είναι γιορτές στις οποίες πείθονται και οι πιο δύσπιστοι για το μέγεθος και την πολύ-ποικιλότητα της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της περιοχής μας».

Οι «ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΩΝ ΒΟΪΟΥ 2022» θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 9 Ιουνίου στον Πελεκάνο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 Ιουνίου στα Νάματα. Εκδηλώσεις θα γίνουν και στην Σιάτιστα, στην Γαλατινή, την Εράτυρα, με εισηγήσεις πανεπιστημιακών και ερευνητών για την ιστορία και το πολιτιστικό απόθεμα του Βοΐου, εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής & χαλκογραφίας, παραστάσεις ροκ, κλασσικής και ρεμπέτικης μουσικής, βιωματικά εργαστήρια για παιδιά, και παραδοσιακά γλέντια.

Ο Δήμος Βοΐου θα είναι χορηγός και συνδιοργανωτής στις φετινές γιορτές και σας προσκαλεί να τις τιμήσετε με την παρουσία σας.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια